Sisesti 42 este destinat încă din faza de proiectare să confere senzația de casa visurilor! Amplasat într-o zonă extrem de liniștită, departe de tumultul orașului, oaza de verdeață oferită de pădurea Băneasa, priveliștea asupra lacului cu același nume au un rol nobil: acela de a vă deconecta de la agitația unei zile lungi petrecute la birou!

Imobilul dispune de facilitățile necesare dezvoltării unei vieți împlinite, zona beneficiind de acces la transportul în comun (stația autobuzului 205 se află la doar câteva zeci de metri, în timp ce stația de metrou Străulești care urmează sa fie finalizata anul acesta e la o distanță de aproximativ 2 km, dar la care se va putea ajunge foarte repede cu ajutorul autobuzului 205), dar și acces rapid către centrul comercial Băneasa Shopping City.

De asemenea, Sisești 42 beneficiază de infrastructură nouă, zona din jurul șoselei Gheorghe Ionescu Sisești fiind o zonă foarte bine urbanizată, civilizată, liniștită, aerisită, care beneficiază de mult spațiu verde, clădiri cu regim redus de înălțime și, cel mai important, acces facil către DN 1, DN 1A și Centura Bucureștiului.

Imobilul se compune din 2 corpuri cu înălțimi diferite și separate prin rost antiseismic 10 cm, cu regim de înălțime S+P+2E/4E/5ER/6ER cu funcțiunea de locuințe colective. Imobilul dispune de un nod central de circulații verticale și distribuție pe orizontală pentru apartamentele de pe nivelul respectiv.

DETALII

Client:

Sisesti 42

Locatie:

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr. 42, Bucuresti

Perioada de executie:

2016 – 2017

Stadiu:

finalizat

Detalii:
– beton de cea mai bună calitate, B 500
– fier OB 37
– cărămidă Porotherm
– rampă degivrată
– tencuială decorativă cu efect de autocurățare
– lift Schindler – capacitate de 8 persoane

Imobilul cuprinde:
– 9 apartamente la parter
– 9 apartamente pe fiecare din etajele 1-2
– 3 apartamente pe fiecare din etajele 3-4
– 3 apartamente la etajul 5 retras
– 2 apartamente la etajul 6 retras

Numărul total de apartamente: 38, dintre care:
– 18 apartamente de 2 camere
– 20 apartamente de 3 camere.

Necesarul de parcări pentru numărul total de apartamente este: 38+20% vizitatori = 46 locuri.

Au fost prevăzute locuri atât subteran cât și suprateran, după cum urmează:
– în subsol – 40 locuri
– la nivelul solului – 10 locuri.

Au fost prevăzute următoarele suprafețe plantate (spații verzi):
– pe teren natural: 380 mp (20%)
– pe dale inierbate: 190 mp (10%)

Elevațiile clădirii prezintă o structură de stâlpi, diafragme și grinzi de beton armat, cu planșee din beton armat și fundație radier general.

Acoperirea se realizează în terase vizitabile izolate conform normelor de protecție în vigoare.

Compartimentările între apartamente se vor realiza din zidărie 25 cm de cărămidă, iar compartimentările din interiorul apartamentelor se vor realiza din cărămidă 15 cm. Închiderile se vor realiza din zidărie cărămidă eficientă.