Extra Beton SRL

EXTRA BETON este o societate comerciala infiintata in anul 2013 de tip SRL, avand ca obiect de activitate Fabricarea Betonului. Administratorul , dl Oprea Ionut, avand experienta in domeniu inca din anul 2004 cand a inceput fabricarea si vanzarea betonului in regiunea Titu Dambovita, care se continua pana in prezent. Studiile dlui Oprea sunt cele universitare.

EXTRA BETON SRL isi desfasoara la acest moment activitatea pe un teren de 5000mp , proprietatea SC BUCURESTI BETON SRL – pe care intentioneaza sa il si achizitioneze = scopul creditului solicitat de la SC PIRAEUS BANK SRL.

Statia de betoane , precum si pompa de turnare si cifele sunt totodata proprietatea SC PORT TRANS SRL , firma detinuta tot de Dl Oprea Ionut.

Vanzarea de Beton este strict corelata de distanta fata de zona de turnare , intrucat aparte betonul, o parte importanta in costul produsului il reprezinta si costul transportului , accesului etc. De aceea pentru a putea sustine un anumit volum al afacerii pentru aceasta societate , locatia efectiva a productiei de beton este critica. De aceea si interesul pentru acest teren. Totodata terenul se afla pe o axa eficienta dpdv. Transport-livrare pentru materia prima folosita in fabricarea betonului in speta : aggregate si ciment, tot in idea optimizarii costului de transport.

Agregatele se iau in principal de la firmele producatoare/ transportatoare, fie cele detinute de Dl Oprea , in speta SC PORT TRANS SRL si SC BALASTIERA NEDELEA SRL, fie alte balastiere din zone limitrofe. Plata pentru agregat este la termen prin ordin de plata. Cimentul se ia direct de la furnizori de produs specific : CRH CIMENT ROMANIA, HOLCIM ROMANIA SA, dar si prin SC PORT TRANS SRL, la fel, si pentru ciment exista termen de plata 30-60 zile, plata prin ordin de plata.

Extra Beton SRL are 14 angajati.

Cifra estimata pentru finele anului 2016 este de 2.2 MILL EUR.

Perspectiva

Ca si perspectiva, se doreste autonomizarea pe cat posibil a activitatii acestei societati , in sensul de a lucre direct cu Furnizorii de materiale si a-si internalize si baza de active de productie (teren, statie de betoane etc.).

Pretul activului achizitionat este de 200.000EUR – aici este inclus trenul dar si amenajarile de tip constructie pentru statie de betoane , care deservesc unitatea de productie. Acestea sunt la acest moment proprietatea SC BUCURESTI SUD BETON SRL , societate care activeaza prin administrator judiciar SC DASCAL INSOLVENCY SPRL; exista la acest moment acordul creditorului ipotecar si implicit procedura avizata , prin licitatie castigate, pentru ca SC EXTRA BETON SRL sa obtina acest teren in baza sumei agreate de 200.000EUR, ce include TVA.

Proiecte

  • Str Sfintii Constantin Nr.32,
  • Aleea Alexandru cladire – rezidential

Solicitarile viitoare

Solicitarile viitoare (clientii viitori) sunt strans legate de dezvoltarile imobiliare si de infrastructura din zona Bucuresti- ILFOV. Dat fiind locatia si a faptului ca una din putinele zone care se dezvolta in acest sens este Bucuresti-ILFOV , cu precadere zona de Nord (vezi zona sector 1- Sisesti – Straulesti- Ilfov), pe care o si deservim prin aceasta statie de betoane, premisele sunt de continuare a volumului de afaceri deja stabilizat la valori de 2-2.5 MILL EUR vanzari anuale.

DETALII

Societate:
EXTRA BETON SRL

CUI:
RO32378293

Nr. Reg. Com:
J15/646/2013

Sediului social:
Str. Rândunelelor, nr. 5, Buftea, județ Ilfov

Persoana de contact:
Oana Aioanei

Tel:
0723 270 332

Email:
extrabeton@yahoo.com